Homepage » Hoofdnieuws » Abe Lenstra Stadion bomvol: ''Hoe het veld er ook bij lag, dat vind ik mooi''

Abe Lenstra Stadion bomvol: ''Hoe het veld er ook bij lag, dat vind ik mooi''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Abe Lenstra Stadion bomvol: ''Hoe het veld er ook bij lag, dat vind ik mooi''

Sherida Spitse speelde dinsdag haar 150ste interland voor de OranjeLeeuwinnen. De oud-speelster van SC Heerenveen bereikte die mijlpaal in 'haar' Abe Lenstra Stadion, waar Nederland op het nippertje won van Slowakije (1-0).

"Het was heel leuk", zei Spitse na afloop tegenover Omrop Fryslân. "Het is mooi om terug te komen bij een oude club, waar ik vijf jaar heb gespeeld. Ik ken hier wel een aantal mensen, dus dat is hartstikke leuk. Foppe kwam nog even langs. Het is leuk om iedereen weer even te zien, ook de man die veld beheert (Henk Schreuder, red.). Hoe het veld er ook bij lag, dat vind ik mooi. Het voelt vertrouwd."

Er waren ook veel bekenden uit Sneek aanwezig voor Spitse. "Ongeveer honderd man", weet de middenveldster. "Het is hartstikke leuk dat er zoveel mensen voor ons, en ook voor mij, komen. Dat vind ik alleen maar mooi en daar krijg ik energie van."

Spitse speelde in een uitverkocht Abe Lenstra Stadion, maar was daar niet echt mee bezig. "Ik ben helemaal met die wedstrijd bezig en daar denk ik niet echt aan. Daar ben ik misschien ook te nuchter voor. Als ik dan straks thuis ben, dan kan ik daar wel eens over nadenken", besluit ze.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!