Homepage » Hoofdnieuws » Groenen: ''Dat zal dé wedstrijd worden, het wordt hartstikke spannend''

Groenen: ''Dat zal dé wedstrijd worden, het wordt hartstikke spannend''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Groenen: ''Dat zal dé wedstrijd worden, het wordt hartstikke spannend''

De Oranje Vrouwen wonnen dinsdagavond in het Abe Lenstra Stadion met 1-0 van Slowakije door een doelpunt van Lieke Martens in blessuretijd. Jackie Groenen was na afloop van de nipte overwinning erg opgelucht. 

"Drie punten zijn drie punten", vertelt ze op de website van FC Update. "Hoe meer de tijd begint te dringen, hoe spannender het wordt. Dan heb je Martens in de laatste minuut en dan valt 'ie nog. Het was spannend tot het einde, maar we hebben gewonnen", vervolgt Groenen.

"Er werd ons in de rust verteld dat we rustig moesten blijven en dat er dan eentje zou vallen", vervolgt de international, die de steun voelde van de fans. "Als we ze nodig hadden, dan waren ze er. Dan merk je dat dit anders voetballen is dan in de uitwedstrijden", aldus Groenen.

"Het is een eer om hier te staan", beseft ze. "Het is een lang seizoen geweest en nu kan iedereen lekker op vakantie", lacht de speler van 1. FFC Frankfurt, die met de OranjeLeeuwinnen in september zal aantreden tegen Noorwegen. "Dat zal dé wedstrijd worden. Het wordt hartstikke spannend."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!