Homepage » Hoofdnieuws » Martens eerlijk: ''Van mij mag Barcelona daar nog wel even mee wachten…''

Martens eerlijk: ''Van mij mag Barcelona daar nog wel even mee wachten…''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Martens eerlijk: ''Van mij mag Barcelona daar nog wel even mee wachten…''

Lieke Martens vertolkte dinsdagavond een hoofdrol bij de OranjeLeeuwinnen. De sterspeelster van Nederland tekende in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Slowakije vlak voor tijd voor de bevrijdende 1-0. Martens is blij dat het seizoen er nu op zit.

"Om heel eerlijk te zijn: ja! Het is een heel mooi jaar geweest, waar ik heel erg van heb genoten. Maar het was ook zwaar. Ik ben nu echt toe aan vakantie", zegt de aanvalster tegenover Metro. "Eigenlijk duurde mijn seizoen anderhalf jaar. Voordat het EK begon heb ik geen rust gehad, omdat ik rechtstreeks uit de Zweedse competitie kwam. Na het EK heb ik ook geen rust gehad en tijdens de kerstvakantie was er ook nauwelijks sprake van rust. Ik ging maar door."

Martens kende een droomjaar, maar is niet helemaal tevreden. "Ik baal nog steeds dat we gelijk hebben gespeeld tegen Ierland in de kwalificatiereeks voor het WK. En het is heel jammer dat we met Barcelona geen kampioen zijn geworden. Het scheelde maar een puntje. Gelukkig hebben we wel de beker gewonnen, dat leverde ook een heel mooi feestje op. Volgend jaar gaan we weer vol voor de titel."

De aanvalster gaat nu eerst van de Griekse zon genieten. "Ik ga echt he-le-maal niets doen, behalve relaxen in de zon. Van Barcelona krijg ik een trainingsschema om fit te blijven in de zomer, maar ik heb nog niets ontvangen. Van mij mogen ze daar nog wel even mee wachten…", besluit ze.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!