Homepage » Hoofdnieuws » Beerensteyn droomt hardop: ''Wil ooit nog de Champions League winnen''

Beerensteyn droomt hardop: ''Wil ooit nog de Champions League winnen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Beerensteyn droomt hardop: ''Wil ooit nog de Champions League winnen''

Vanavond neemt het Nederlands vrouwenelftal het op tegen Slowakije. Bij winst van Nederland en verlies van Noorwegen tegen Ierland is Nederland zo goed als zeker van een plek op het WK in Frankrijk van volgend jaar. Lineth Beerensteyn is er ook weer bij. Ze maakte dit seizoen de overstap van FC Twente naar Bayern München. 

"Ik heb het onwijs naar mijn zin, we hebben een super leuk team. Het is natuurlijk ook een super mooie stad. Het is één van de topclubs in Europa, dus het niveau is echt goed. In het begin was het natuurlijk wel echt wennen, want het is een stap vanuit Nederland naar het buitenland", vertelt ze tegen FC Update. 

"Ik wil het hoogst haalbare. Ik speel nu al bij Bayern München, maar als er een kans komt om ooit nog een keer naar een mooie club in het buitenland te gaan dan ga ik daar zeker voor. Daarnaast wil ik ooit nog de Champions League winnen en grote toernooien spelen met het nationale team." 

Eén van haar dromen kan in ieder geval vanavond uitkomen als Nederland wint van Slowakije en Noorwegen verliest van Ierland. Maar zeker is Beerensteyn nog niet. "We moeten het eerst nog halen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!