Homepage » Hoofdnieuws » ''Als wij drie punten pakken, kunnen we met een gerust hart op vakantie gaan''

''Als wij drie punten pakken, kunnen we met een gerust hart op vakantie gaan''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Als wij drie punten pakken, kunnen we met een gerust hart op vakantie gaan''

Vanavond nemen de OranjeLeeuwinnen het op tegen Slowakije. Een belangrijke kwalificatiewedstrijd en bij winst is het wereldkampioenschap van volgend jaar bijna een feit. Sterker nog als Nederland wint en Noorwegen van Ierland verliest, hebben ze het WK-ticket al binnen. Stephanie van der Gragt waakt echter voor onderschatting. 

"Het wordt voor hen natuurlijk ook gewoon een hele moeilijke wedstrijd", zegt de verdedigster tegenover FOX Sports. "Het belangrijkste is dat wij vanavond gewoon de drie punten pakken, want zo makkelijk is dat ook weer niet. Het is weer een wedstrijd op zich en we moeten gewoon van onszelf uitgaan. Als wij drie punten pakken dan kunnen we met een gerust hart op vakantie gaan", aldus de speelster, die volgend jaar teamgenoot wordt van Lieke Martens bij FC Barcelona. 

Van der Gragt is blij met de overstap van Ajax naar Barcelona en ook dat Martens er al speelt. "Dat is wel lekker dat zij daar al zit en dat ze de ervaring al heeft natuurlijk. Daarbij kan ze mij wel helpen, maar dat komt wel goed denk ik", besluit ze.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!