Homepage » Hoofdnieuws » Martens niet blij met Slowakije: ''Lastig, vooral als ze voor de goal gaan hangen''

Martens niet blij met Slowakije: ''Lastig, vooral als ze voor de goal gaan hangen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Martens niet blij met Slowakije: ''Lastig, vooral als ze voor de goal gaan hangen''

Voor de Oranjevrouwen komt het WK 2019 steeds dichterbij. De ploeg van Sarina Wiegman staat stevig bovenaan. De vrouwen moeten het vanavond opnemen tegen Slowakije. Hier kunnen de dames hun directe WK-ticket al binnen halen als ze winnen en Noorwegen verliest van Ierland.  

Sterspeelster Lieke Martens denkt vooral aan zelf winnen. "Met een schuin oog houd je dat altijd in de gaten, ze zitten gewoon bij ons in de poule en we willen ons gewoon zo snel mogelijk kwalificeren voor het WK", zegt ze tegenover FOX Sports. "We weten dat er in september nog een belangrijk wedstrijd op het programma staat, maar dan moet deze eerst gewonnen worden."

Slowakije heeft nog nul punten verzameld in de poule, Nederland de grote favoriet maar toch is Martens niet heel tevreden. "Ik vind dat wel lastig, vooral als ze voor de goal gaan hangen. Maar ik denk dat als we vroeg een doelpunt kunnen maken, dat ze dan sneller breken en daar moeten we gewoon voor gaan."

Volgend seizoen komt Stefanie van der Gragt ook bij FC Barcelona voetballen en linksbuiten Martens is daar blij mee. "Hartstikke leuk, ik heb een heel goed jaar achter de rug ook bij Barcelona. Ik heb het goed gehad, maar dat er nu een Nederlander bijkomt en vooral Stefanie. We kunnen naast het veld ook goed omgaan daarom hebben we ook besloten om huisgenoten te worden", aldus Martens. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!