Homepage » Hoofdnieuws » Girls Only Meidenvoetbaltoernooi zoekt deelnemers

Girls Only Meidenvoetbaltoernooi zoekt deelnemers

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Girls Only Meidenvoetbaltoernooi zoekt deelnemers

Hulp gevraagd: inmiddels hebben 5 teams in de categorie 10 t/m 14 jaar zich aangemeld voor het Girls Only Meidenvoetbaltoernooi. Omdat de toernooidatum snel nadert, hebben wij er voor gekozen de categorie 15 t/m 18 jaar te laten vervallen, omdat voor deze poule nog geen teams zijn aangemeld. We ontvangen nog graag inschrijvingen voor de poule van 10 t/m 14 jaar. Dus wacht niet langer en meld jouw team aan!

Dit jaar organiseren we met de Girls Only meidenclub al weer voor de vijfde keer een Girls Only meidenvoetbaltoernooi! Het toernooi vindt plaats op donderdag 21 juni, van 18.30 tot 21.00 uur, op het Cruijffcourt in Het Woudhuis in Apeldoorn. Het is een 4x4 toernooi speciaal voor alle meiden van 10 t/m 14 jaar. 

Je hoeft niet bij een voetbalvereniging te spelen. Iedereen die zin heeft in een sportieve avond met vriendinnen en zin heeft om een balletje te trappen, is van harte welkom. Het beloofd weer een gezellige en sportieve avond te worden, met mooie prijzen en leuke extra activiteiten.  Deelname aan het Girls Only Voetbaltoernooi is gratis.

Er kan per team van minimaal vier en maximaal zes speelsters aangemeld worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar denktankbreed@gmail.com onder vermelding van de teamnaam, namen van de speelsters en leeftijden. Na aanmelding van een team ontvang je alle benodigde informatie over verloop van het toernooi. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!