Berkel kan terugkijken op een zeer geslaagd meidentoernooi

Zaterdag 2 juni was de dag waar velen naar uitkeken want het 1e Girls Tournament Toernooi bij CVV Berkel stond op de planning. Uit alle windstreken van het land kwamen er verenigingen naar Berkel en Rodenrijs om deel uit te maken van deze prachtige dag die al in alle vroegte begon.

Alle wedstrijden begonnen netjes op tijd, mede met dank aan alle clubs en onze geweldige omroepster en de vrijwillige (jeugd)scheidsrechters. Sportieve wedstrijden werden er gespeeld met soms verrassende uitslagen en een ieder wilde het hoogst haalbare want een mooie beker of lekkere taart. Rond 12 uur was de prijsuitreiking van het ochtendgedeelte, hier had de toernooi organisatie een verrassing in petto, want niemand minder dan oud Berkelspeelster Sheila van den Bulk en tevens Oranje international én Europees kampioen kwam hiervoor speciaal naar Het Hoge Land om de prijzen uit te delen.

Tussen alle wedstrijden door konden de teams zich uitleven met de attracties die op het complex verspreid stonden zoals Levend tafelvoetbal, Voetpool en Stropdas schieten. Beneden in de commissiekamer konden alle teams op vertoon van een bonnetje limonade, fruit en ijs halen. Daar was een ieder zeer content mee.

Verder was er natuurlijk de gehele dag gezellige muziek op en rond de velden te horen, waarbij DJ Arjan feilloos aanvoelde wat het in grote getale gekomen publiek wilde horen. Ook bij het middagprogramma veel sportiviteit en wedstrijden waarbij het enthousiasme vanaf spatte en ook de sfeer en gezelligheid optimaal was, waardoor de middag eigenlijk voorbij vloog.

Na de prijsuitreiking van het middag gedeelte werd alles opgeruimd en werden vervolgens alle vrijwilligers van de gehele dag getrakteerd op heerlijke Chinees en daar werd uiteraard heerlijk van genoten.
Onze dank gaat bij deze uit naar alle verenigingen die gekomen zijn, alle vrijwilligers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk de sponsoren die er voor gezorgd hebben dat we veel extra's konden bieden.

Foto: Martin van der Kaaij

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
20/04
Ajax V
14:00
AZ W
za
20/04
PEC Zwolle V
14:00
Telstar W
za
20/04
PSV V
16:30
SC Heerenveen V
zo
21/04
ADO Den Haag V
12:15
Feyenoord V
zo
21/04
Excelsior Rotterdam W
12:15
Fortuna Sittard W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 19 35 52
2 Ajax V 19 36 45
3 PSV V 19 22 35
4 Fortuna Sittard W 19 20 31
5 ADO Den Haag V 19 8 26
6 Utrecht W 19 -10 26
7 PEC Zwolle V 19 -3 25
Bekijk de hele stand