SSS VR2 verder in de nacompetitie

Door een periodetitel te pakken in de 2e klasse, gaat SSS VR2 de nacompetitie in om proberen te promoveren naar de 1e klasse. Dit is al een super prestatie, aangezien de meiden vorige seizoen nog kampioen werden in de derde klasse.

De wedstrijd voor de eerste ronde is tegen Blauw Geel'55 VR1 (uit Ede). De eerste kans is voor SSS, maar de grootste kans is voor Blauw Geel. De bal van Blauw Geel spettert op de lat en Vicky heeft de rebound.
De ruststand is 0-0.

In de tweede helft is Blauw Geel iets sterker en krijgt het ook enkele kansen. Een schot van Blauw Geel belandt in hett zijnet. SSS moet tandje bij gaan schakelen en doet dat ook: in de 81e minuut is het raak!
Demi van Oudenaren zet de 1-0 op het scorebord.

Het is nog even volhouden, maar dan is het tijd voor het eindsignaal! SSS VR2 door naar de volgende ronde. In de halve finale is DSVP VR1 de tegenstander. Zij wonnen met 1-2 van Smerdiek VR1. De wedstrijd wordt gespeeld in Pijnacker.