BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project'' OranjeLeeuwinnen zakken op FIFA-ranking na Tournoi de France

Ajax verlengt met acht speelsters: ''Vol vertrouwen het nieuwe seizoen in''

0
Ajax verlengt met acht speelsters: ''Vol vertrouwen het nieuwe seizoen in''

Loïs Oudemast, Liza van der Most, Linda Bakker, Marieke Ubachs, Soraya Verhoeve en Vita van der Linden hebben woensdag hun contract bij Ajax met één jaar verlengd. Marjolijn van den Bighelaar en Liza Kop tekenden voor twee jaar bij.

Trainer Benno Nihom is tevreden met de verlengingen: "Ik ben blij dat wij acht spelers hebben kunnen verlengen die al een tijd tot de vaste kern van Ajax behoren. Het geeft aan dat, ondanks dat een aantal speelsters de club verlaat, we met een heel groot deel van onze selectie volgend seizoen verder gaan. Het zijn ook speelsters waar we dit jaar behoorlijke stappen mee hebben gezet. Met de Ajacieden die blijven én alle nieuwe versterkingen, ga ik vol vertrouwen het nieuwe seizoen in."

"Ik ben ook heel blij dat Marjolijn en Lize voor twee jaar getekend hebben, want dat zijn dit seizoen ook belangrijke speelsters geweest. Al met al ben ik een zeer tevreden trainer. We zijn er bijna voor wat betreft de selectie", aldus Nihom op de website van de Amsterdammers.

Captain Oudemast is net zo enthousiast: "Ik ben superblij met mijn verlenging. Ik heb het onwijs naar mijn zin bij Ajax. En ik heb tevreden over het feit dat wij met een groot gedeelte van de groep verlengd hebben en om daar volgend jaar weer stappen mee te maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!