Nieuw trainingscomplex FC Twente nog onzeker: "Dat is afwachten"

Sportcampus Diekman
Sportcampus Diekman Foto: © Pro Shots

FC Twente is achter de schermen druk bezig om het nieuwe trainingscomplex te realiseren. Mocht dit allemaal doorgaan dan laat de club Hengelo achter zich en gaat het verder op Sportcampus Diekman in Enschede.

Echter ligt het lot in handen bij de gemeente Enschede, zij moeten de plannen van de Eredivisionist nog goedkeuren. Dat meldt algemeen directeur Dominique Scholten weten bij De Oosttribune van RTV Oost. "Het ligt aan de gemeenteraad. We zijn aan het voorbereiden en uiteindelijk moet de raad de beslissing nemen of het kan in de gemeente Enschede. Dat is nog wel afwachten. Wij hopen ergens in het najaar van 2025 daarnaartoe te gaan. Ze moeten goed kijken wat goed is voor de regio. Ik snap die rol wel. Dat is nog even het voorbehoud."

FC Twente zelf wil snel schakelen. Scholten: "We zijn alles aan het finaliseren en voorbereiden. Dan moet het naar de raad. Als de klap gegeven wordt, weten we meer over hoe het gaat lopen en hoe lang het gaat duren. Hopelijk is dat ergens in het najaar van 2025", besluit Scholten.

Lees meer:
0 reacties