Nieuw boek in serie over zusjes Kauffmann: Intriges bij Ajax Vrouwen

Speelveld van de dood | Hetty Kleinloog
Speelveld van de dood | Hetty Kleinloog Foto: © Uitgeverij Marmer

Hetty Kleinloog komt met deel vier in de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. 'Speelveld van de dood', met Ajax in de hoofdrol, verschijnt op 2 september.

"Op ingenieuze manier weet Hetty Kleinloog met Lisa en Kat Kauffmann de kluwen onder het speelveld te ontwarren zodat ik met een gerust hart weer naar Ajax kan gaan. Wat een heerlijk boek!" – Hanneke Groenteman

Matchfixing, witwassen, omkoping, technisch directeur van Ajax Vrouwen Larissa Pastor realiseert zich dat met het succes van de voetbalvrouwen dergelijke malafide praktijken de club zomaar kunnen binnensluipen. Om risico’s in kaart te brengen en eventuele misdaden te voorkomen, schakelt ze Kauffmann & Kauffmann Bedrijfsrecherche in. Dat blijkt geen overbodige luxe: Lisa en Kat raken al snel verstrikt in een wespennest van verraad, afpersing en zelfs moord, wanneer de sterspeelster van het team dood wordt aantroffen tijdens de topper Ajax – PSV.

Hetty Kleinloog is auteur, tekstdichter, scenario- en toneelschrijver. Ze schrijft onder andere voor muziektheatervoorstellingen en televisieseries als ONM, SpangaS, De Spa en De Kameleon. Volle bloei is haar geslaagde literaire debuut en werd gevolgd door Volle kracht. In mei 2021 debuteerde Hetty Kleinloog in het thrillergenre met De zusjes, waarna Nachtwerk en Moederweelde verschenen. Speelveld van de dood is het vierde deel in de Kauffmann & Kauffmann-serie. De serie speelt, net als Hetty Kleinloogs novelle Een goede kerst, in Amsterdam.

Lees meer:
0 reacties