Nelemans over rol in titelstrijd: "Gebrand om te winnen van Ajax"

Kayra Nelemans
Kayra Nelemans Foto: © Orange Pictures

Voor ADO Den Haag staat er weinig op het spel tijdens de slotdag, maar ze kunnen toch een belangrijke rol spelen in de titelstrijd tussen FC Twente en Ajax. Ajax kom zaterdag op bezoek in Den Haag, waar Kayra Nelemans vastbesloten is om een belangrijke rol te spelen.

"Dat is niet zomaar een wedstrijd", zegt Nelemans in gesprek met Omroep West. "Een hele mooie om te spelen. We willen natuurlijk die vijfde plek behouden en daar hoort winst bij", legt ze uit. "Iedereen is gebrand om te winnen. Tuurlijk speelt het mee dat het om Ajax gaat. Niet alleen vanwege de rivaliteit, maar ook omdat het de top van Nederland is waar je tegen speelt. We gaan het ze die laatste speelronde extra moeilijk maken. Dat ze nog kampioen kunnen worden maakt het extra leuk."

De wedstrijd tegen het team uit Amsterdam is de laatste voor Alex Scholte. Hij begon afgelopen zomer als coach, samen met Stephan Vos, maar neemt nu afscheid. "Het was wel even wennen na vier jaar", deelt Nelemans over de verandering van trainers aan het begin van het seizoen. "Je hebt in een keer twee trainers in plaats van één. Alleen als het eenmaal gaat lopen ga je het al snel weer als normaal zien. Natuurlijk doen ze dingen anders dan Polak, maar het echte ADO-DNA gaat er niet uit, dat blijft altijd hetzelfde."

Lees meer:
0 reacties