Nederlandse doelvrouw kondigt vertrek aan: "De tijd is gekomen"

Shania van Nuland in actie
Shania van Nuland in actie Foto: © Shania van Nuland

Shania van Nuland vertrekt bij Elche CFF, zo heeft de Nederlandse doelvrouw bekendgemaakt via Instagram. Van Nuland gaat buiten Spanje een nieuw avontuur aan.

"De tijd is gekomen om afscheid te nemen, om mijn hoofdstuk in Spanje af te sluiten en ergens anders een nieuw hoofdstuk te beginnen", zo schrijft Van Nuland. In totaal speelde ze bijna vier jaar in Spanje, waar ze mooie en moeilijke momenten meemaakte. Zo werd de Nederlandse getroffen door een longembolie, waardoor ze lang buitenspel stond.

"Bijna vier jaar vol met vele mooie ervaringen, moeilijke momenten en lessen die ik mee zal nemen in mijn koffer. Bovenal zal ik alle mensen herinneren die mij onderweg hebben vergezeld en alles beter en gemakkelijker hebben gemaakt", geeft Van Nuland aan. Elche CFF zal voorlopig dus haar laatste club in Spanje zijn: "Bedankt voor het mogelijk maken van alles."

"Ik wil de staf, teamgenoten en fans bedanken voor alles. Dat ik mij van begin tot eind thuis heb gevoeld en dat ik deel mag uitmaken van een zeer vertrouwde en bijzondere club en groep. Ik wens je het allerbeste", is haar boodschap richting de club. Haar nieuwe club is voorlopig nog geheim: "Ik ben erg trots op mijn volgende bestemming, coming soon", is Van Nuland mysterieus.

Lees meer:
0 reacties