NAC Breda verwelkomt vijftal en heeft selectie nagenoeg compleet

Het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda
Het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda Foto: © Amber van Lieshout

NAC Breda heeft de selectie voor komend seizoen nagenoeg compleet. De Bredanaars hebben deze week Nikki De Haan, Anouk Versluijs, Mila Cober, Floor Oussoren en Minke Goutier mogen verwelkomen.

Keepsters De Haan en Oussoren komen over van Excelsior. "Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen om samen met het team en de club uitdagingen aan te gaan en successen te behalen", reageert De Haan. Ook Oussoren is uiteraard blij met haar stap: "Ik ben enorm blij met de stap naar NAC. Een combinatie van fijne mensen, een warme club, en een goed plan maakt dat dit nu de beste keuze is voor mijn ontwikkeling. Ik kan niet wachten tot het seizoen begint."

Versluijs verruilt de beloften van KRC Genk voor NAC. "Ik ben erg dankbaar dat NAC mij deze unieke kans biedt. Ik kan niet wachten om in het NAC-shirt alles te geven en nooit op te geven. Ik hoop samen mooie doelen te mogen bereiken", zegt de aanvalster.

Cober kwam afgelopen seizoen uit voor Jong Fortuna Sittard. "Vanaf het eerste gesprek had ik een erg goed gevoel bij NAC. Ik ben dan ook super blij dat ik de kans krijg om me hier verder te ontwikkelen. Samen een mooi nieuw team bouwen en hopelijk met goede resultaten. Ik kan niet wachten om te starten", aldus de buitenspeelster.

Goutier is een echte Bredase. De linksback komt over van Baronie MO20. "Als geboren Bredanaar is het voor mij een grote eer om in het geel zwarte shirt te mogen spelen. Ik ga mijn uiterste best doen om er alles uit te halen. Ik ben heel blij dat ik bij NAC deze kans krijg om me verder te kunnen ontwikkelen. Ik heb heel veel zin in komend seizoen."

Lees meer:
0 reacties