NAC Breda shopt in Eredivisie: "Heel trots en enorm dankbaar"

July Schneijderberg, hier bij Feyenoord
July Schneijderberg, hier bij Feyenoord Foto: © Orange Pictures

NAC heeft vrijdag vijf nieuwe speelsters gepresenteerd. De Parel van het Zuiden heeft zich versterkt met Sarina Heijblom, Merle Zieleman, Cacharel Promes, July Schneijderberg en Kamar Laamouz.

De 19-jarige Heijblom komt over van Jong Feyenoord. In een bekerwedstrijd maakte zij ook al haar officiële debuut voor de hoofdmacht, maar nu kiest de verdedigster dus voor de stap naar NAC. "Ik ben trots dat NAC mijn talent heeft herkend en mij deze kans geeft. Ik kijk ernaar uit om mijn beste kant te laten zien en met dit geweldige team het hoogst haalbare te bereiken. Ik wil mezelf hier verder ontwikkelen en hard werken om mijn doelen te bereiken", reageert ze.

Zieleman maakt de transfer van Saestum MO20: "Ik ben super blij en trots dat ik aankomend seizoen de geel-zwarte kleuren van NAC mag gaan vertegenwoordigen. Ik ga mij meer dan 100% inzetten om NAC op het hoogste niveau te laten meespelen. Ik heb er super veel zin in en kijk er naar uit om te beginnen."

NAC shopt verder bij PSV, waar Cacharel Promes vandaan komt. "Ik ben super blij en vereerd dat ik bij NAC de kans krijg om me verder te ontwikkelen als speler en persoon. Zelf kijk ik heel erg uit naar het nieuwe avontuur en ben ik er van overtuigd dat we mooie successen kunnen behalen met het team."

De opvallendste naam is die van Schneijderberg. De aanvalster, afkomstig uit Klundert, speelde de afgelopen jaren bij Feyenoord. "Ik ben heel trots om vanaf volgend seizoen uit te mogen komen voor NAC. Daarnaast ben ik enorm dankbaar voor het vertrouwen dat is uitgesproken en kijk er echt naar uit om in het geel zwart te mogen gaan spelen", reageert de 22-jarige Schneijderberg op haar overstap.

Laamouz, Tunesisch international, komt over van Excelsior. "Ik ben ontzettend blij en trots dat ik heb mogen tekenen bij deze mooie club NAC Breda! Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik in huis heb. Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te maken van dit team en samen te strijden voor mooie overwinningen", aldus de spits.

Lees meer:
0 reacties