NAC Breda heeft weer twee aanwinsten binnen: "Mooie uitdaging"

Stephanie Coelho Aurélio (Excelsior) in het duel met FC Twente
Stephanie Coelho Aurélio (Excelsior) in het duel met FC Twente Foto: © BSR Agency

NAC Breda heeft voor komend seizoen Donna van der Meulen en Stephanie Coelho Aurélio aangetrokken. De 17-jarige Van der Meulen komt over van V.V. Nieuwerkerk MO20, terwijl Coelho Aurélio Excelsior verruilt voor de nieuwe ploeg in de Eerste Divisie.

Coelho Aurélio volgt daarmee trainer Richard Mank, Fleur Mol en Kim Hendriks van Rotterdam naar Breda. De middenveldster speelde de afgelopen vijf jaar voor Excelsior. "Ik ben blij om volgend jaar het geel zwart van NAC te mogen vertegenwoordigen", zegt ze op de website van De Parel van het Zuiden. 

"Vanaf het eerste moment bij de club werd ik warm ontvangen. Ik denk dat het een mooie uitdaging is waarbij ik mezelf verder kan ontwikkelen als speelster. Ik ben benieuwd naar wat komend seizoen gaat brengen", zegt Coelho Aurélio.

Van der Meulen speelde de afgelopen jaren bij V.V. Nieuwerkerk. "Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en kijkt er ontzettend naar uit om bij NAC te mogen keepen. Ik ben erg dankbaar voor deze kans en ben benieuwd waar dit avontuur mij brengt. Ik wil mij komend seizoen ontwikkelen tot een nog betere keepster en samen met mijn teamgenoten goede resultaten zien te boeken", aldus de jonge doelvrouw.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/09
Utrecht W
14:00
Excelsior Rotterdam W
za
28/09
Feyenoord V
14:00
AZ W
za
28/09
SC Heerenveen V
16:30
ADO Den Haag V
zo
29/09
Ajax V
12:15
PEC Zwolle V
zo
29/09
PSV V
12:15
Telstar W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 ADO Den Haag V 0 0 0
2 Ajax V 0 0 0
3 AZ W 0 0 0
4 Excelsior Rotterdam W 0 0 0
5 FC Twente V 0 0 0
6 Feyenoord V 0 0 0
7 Fortuna Sittard W 0 0 0
Bekijk de hele stand