Mulder wilde iets forceren: "Om op die derde plaats te blijven"

Danny Mulder
Danny Mulder Foto: © Orange Pictures

Feyenoord speelde vrijdagavond met 2-2 gelijk tegen PEC Zwolle. Danny Mulder, trainer van de Rotterdammers, baalde van de uitslag.

Door het gelijke spel moet Feyenoord namelijk de derde plek in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen aan PSV laten. "Ik kan wel leven met de uitslag. In de eerste helft startten we heel goed. We hadden de wedstrijd redelijk onder controle", is de analyse van Mulder voor de camera van Feyenoord.

"Uit het niets krijgen we de eerste goal tegen", vervolgt de trainer. "Daarna waren we het heel even kwijt, maar we hebben in de eerste helft echt niet zoveel kansen weggegeven."

Vlak voor rust viel de 2-1. "In de eerste helft waren wij de bovenliggende helft. In de tweede helft was het, voetballend gezien, van beide kanten niet zo geweldig. We hebben heel veel strijd gezien. Op basis van de tweede helft is het een terechte uitslag", aldus Mulder.

De oefenmeester probeerde tegen het einde van de wedstrijd nog wat te forceren: "We staan derde, met PSV achter ons. PSV stond heel lang op 2-2, wij ook. Dus toen was er nog niet zo heel veel aan de hand. Maar net voor tijd maakte PSV de 3-2."

"Toen dacht ik van: dan wil ik toch wel kijken of we die wedstrijd nog kunnen winnen om op die derde plaats te blijven. PSV is nu over ons heen", aldus Mulder.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand