Mulder verlengt bij Feyenoord: "Enorme eer om te mogen bijtekenen"

Danny Mulder is ook de komende seizoenen de hoofdtrainer van Feyenoord. De club en Mulder hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van de verbintenis van Mulder tot medio 2024.

Mulder begint hiermee na de zomerstop aan zijn vierde seizoen bij de club, zo meldt Feyenoord op de officiële website. Tussen 2019 en 2021 was de Rotterdamse trainer verantwoordelijk voor de Beloften van Feyenoord, waarna hij aan het begin van dit huidige seizoen werd doorgeschoven naar de eerste selectie binnen Feyenoord.

"Dat we de samenwerking met Danny continueren is voor ons een logisch vervolg van het traject dat we met Feyenoord Vrouwen 1 hebben ingezet', zegt Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal van Feyenoord. "Danny heeft met zijn staf en spelersgroep dit seizoen de eerste stappen gezet in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en we kunnen concluderen dat dit tot nu toe zeer positief heeft uitgepakt."

Mulder zelf is trots op zijn contractverlenging bij Feyenoord. "Ik ben ooit begonnen bij deze prachtige club om op de plek te komen waar ik nu zit. Het voelt voor mij dan ook als een enorme eer om nu voor twee seizoenen te mogen bijtekenen. Tevens kijk ik er naar uit om met het team de komende jaren de volgende stappen te maken."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand