Mulder trots: "Dat hebben die meiden ook echt zelf afgedwongen"

Danny Mulder
Danny Mulder Foto: © Pro Shots

Feyenoord is het seizoen uitstekend begonnen in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De ploeg van Danny Mulder heeft echter een moeilijk programma voor de boeg. In de komende drie wedstrijden treft het onder meer Ajax en PSV.

"Alleen al omdat ploegen nu weten hoe we spelen. Als er bij hun al sprake was van onderschatting, dan zal die nu wel weg zijn", begint trainer Danny Mulder bij het Algemeen Dagblad. "We gaan ons op PSV-uit niet anders voorbereiden dan op Heerenveen-uit. Voor ons is alles dit seizoen nieuw. Wij hebben daarom ook geen doelstelling op het seizoen geplakt."

"Wij moeten niets. Er zit misschien meer spanning op wedstrijden tegen PSV of Ajax", vervolgt Mulder. "Maar dat komt vooral door zaken van buitenaf, zoals meer media en dat het duel op televisie komt. Maar voor de rest is het niet anders dan spelen tegen die andere ploegen."

De tribunes zullen bij de komende topduels leeg blijven. "De steun van het publiek kan helpen en heeft ons er in de topduels thuis in de laatste fase ook wel doorheen gesleept. Maar die factor moet je ook niet overdrijven. De goede resultaten die wij hebben behaald, komen niet alleen door het publiek. Dat hebben die meiden ook echt zelf afgedwongen."

Lees meer:
0 reacties