Mooie woorden voor nieuwste talent USA: ''Met jouw kwaliteiten...'

Catarina macario 600d76fbed47b
Catarina macario 600d76fbed47b Foto: © Pro Shots

Catarina Macario is 'the next big thing' van de nationale ploeg van de Verenigde Staten. De 21-jarige middenveldster maakte onlangs een transfer naar Olympique Lyon.

Daarnaast maakte ze vorige week haar debuut voor Team USA. Gisteren scoorde ze voor het eerst voor Amerika, in de oefenwedstrijd tegen Colombia.

Al in de derde minuut opende Macario de score. De jongeling heeft eerder al aangegeven groot fan de zijn van de Amerikaanse legende Mia Hamm en de voormalig Amerikaans international liet gisteren dan ook van zich horen via Twitter.

"Gefeliciteerd, Catarina. Er komen er nog meer. Geniet van de reis", tweette Hamm. Macario reageerde vervolgens: "Bedankt, Mia! Toen ik opgroeide, keek ik altijd naar jou op. Jij en de '99ers' hebben me geïnspireerd om mijn droom na te jagen om voor het nationale team te spelen. Bedankt voor het nalaten van een ongelooflijke erfenis. Het is echt een eer om op deze reis te zijn en dit shirt te dragen."

Daar hield het echter niet op voor Macario. Hamm reageerde namelijk weer op haar tweet en de oud-international had fraaie woorden over voor het talent. "Als ik jouw bewegingen en bewustzijn had gehad, had ik misschien meer goals gescoord. Zo leuk om te zien", aldus Hamm, die in 276 interlands maar liefst 158 keer scoorde voor Amerika.

Lees meer:
0 reacties