Moeder Pijnenburg trots: "Fijn om te weten dat zij haar zagen"

Emma Pijnenburg werd begin april voor de eerste keer opgeroepen voor de nationale ploeg van Nieuw-Zeeland. Het zorgde voor ontzettend veel trots bij de ouders van de speelster van Feyenoord.

In een item van Feyenoord TV laat moeder Sharon weten: "Omdat ze hier in Nederland speelt, krijgen de mensen in Nieuw-Zeeland geen wedstrijden te zien. Er komt ook niet veel in de media over Emma. Maar het is fijn om te weten dat ze haar ontwikkeling in de gaten hebben gehouden. Het is fijn om te weten dat zij haar zagen en haar de kans hebben gegeven."

Dat gebeurde wel na een blessure bij een ploeggenoot. "Dat is natuurlijk spijtig", zegt Sharon. "Maar het is een geweldige ervaring voor haar, dat ze een kans heeft gekregen om bij het nationale team aan te sluiten." Ze is ontzettend trots op haar dochter. "Want je land vertegenwoordigen is een hele eer. Het is iets wat veel kinderen willen bereiken. En dat Emma de kans kreeg om mee op trainingskamp te gaan, dat maakt mij heel erg trots. Ze heeft er heel hard voor gewerkt. Ik ben erg trots op haar."

Lees meer:
0 reacties