Miedema niet, Pelova wel: Arsenal reist af voor veelbesproken duel

Vivianne Miedema en Victoria Pelova kijken toe bij een training van Oranje
Vivianne Miedema en Victoria Pelova kijken toe bij een training van Oranje Foto: © Pro Shots

Het seizoen zit erop in Engeland, maar de speelsters van Arsenal hebben nog geen vakantie. De Gunners zijn deze week vertrokken richting Australië, waar in Melbourne een wedstrijd tegen de A League Allstars op het programma staat.

De trip van Arsenal is veelbesproken. Er is veel kritiek op het feit dat de speelsters na een lang en zwaar seizoen de reis naar Melbourne moeten maken. Daarnaast staat er komende week een interlandperiode op het programma. In totaal zijn er 19 speelsters op het vliegtuig richting Australië gestapt.

Vivianne Miedema is niet van de partij. De Nederlandse spits, die deze zomer vertrekt bij Arsenal, is, samen met onder meer Beth Mead en Leah Williamson, achtergebleven in Londen. Victoria Pelova behoort wel tot de selectie voor het speciale duel. De wedstrijd tussen Arsenal en de A League Allstars vindt komende vrijdag plaats. De aftrap is om 12:05 uur (Nederlandse tijd). 

De selectie van Arsenal voor het duel met de A League Allstars:
Emily Fox, Steph Catley, Kim Little, Frida Maanum, Katie McCabe, Caitlin Foord, Victoria Pelova, Kathrine Kuhl, Alessia Russo, Cloe Lacasse, Teyah Goldie, Kyra Cooney-Cross, Naomi Williams, Sarah Bouhaddi, Vivienne Lia, Katie Reid, Maddy Earl, Laila Harbert, Freya Godfrey.

Lees meer:
0 reacties