Miedema lacht: "Extra tijd en penalty's? Dan lig ik wel in bed"

Vivianne Miedema op de training van de OranjeLeeuwinnen
Vivianne Miedema op de training van de OranjeLeeuwinnen Foto: © BSR Agency

Woensdag staat op het EK mannenvoetbal de halve finale tussen het Nederlands elftal en Engeland op het programma. De OranjeLeeuwinnen zitten met z'n allen voor de buis, zo verzekert Vivianne Miedema.

Ze kan echter niet beloven dat ze het einde van de wedstrijd gaat halen: "Als het extra tijd en penalty’s worden, lig ik denk ik wel in bed", lacht de spits in gesprek met ESPN. "Een halve finale op het EK is natuurlijk super speciaal. Mijn broertje gaat er toevallig heen, dus ik zal wel genoeg filmpjes meekrijgen. Ik hoop dat de mannen naar de finale gaan."

Voor Miedema is de halve finale extra speciaal, aangezien haar partner, Beth Mead, Engels is. Hoe het is met de rivaliteit tussen de twee? "Ik ben Nederlands en zij is Engels. In Engeland zeggen ze ook dat ze niet goed staan te voetballen. Maar ze staan wel gewoon in een halve finale en hebben super veel kwaliteit. Je weet het nooit. De rivaliteit is er. Ik wil gewoon dat Nederland wint, zo simpel is het. Ik hoop een mooie wedstrijd en may the best win."

Lees meer:
0 reacties