Merel van Dongen ziet El Clásico: "Dit kan ook in Nederland"

Ook Merel van Dongen heeft gisteren zitten kijken naar El Clásico tussen FC Barcelona en Real Madrid in de Champions League. Daar werd een nieuw record verbroken in het vrouwenvoetbal: 91.553 mensen zaten op de tribune.

Vandaag komt Van Dongen met een reactie, waarin ze aangeeft dat dit ook in Nederland mogelijk is. "Ik laat dit even hier om te lezen voor alle clubs in, -en potentiële sponsoren voor, - de Eredivisie", doelt ze op de foto waarop het gevulde Camp Nou te zien is. "Dit kan ook in Nederland. De tijd is gekomen om te investeren", zo sluit ze af. Daarmee brengt ze de Eredivisie voor vrouwen onder aandacht, in de hoop dat we op korte termijn ook grote en gevulde stadions gaan zien voor het vrouwenvoetbal in Nederland.

Ik laat dit even hier om te lezen voor alle clubs in, -en potentiële sponsoren voor, -de @PureEnergieEV . Dit kan ook in Nederland, nja, tot 55.000 want grotere stadions hebben we niet😉. De tijd is gekomen om te investeren. https://t.co/CYKYAkPilV — Merel van Dongen (@merelvd) March 31, 2022

Lees meer: