Melis vol lof over aanwinst: ''Dat heb je nodig in de Eredivisie''

Manon melis vivianne miedema 606411be57c96
Manon melis vivianne miedema 606411be57c96 Foto: © Pro Shots

Feyenoord versterkte zich in aanloop naar het debuut in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen met onder meer Pia Rijsdijk.

Manager vrouwenvoetbal Manon Melis is dolblij met het aantrekken van Rijsdijk. "Ik ben superblij met haar. Ze is iemand met ontzettend veel ervaring. Dat heb je natuurlijk ook nodig voor zo'n eerste jaar in de Eredivisie. Voor de groep is zij gewoon fantastisch", zegt Melis voor de camera van ESPN.

Rijsdijk is een van de speelsters die een echte Feyenoordfan is. "Er zitten zeker veel meiden in de selectie die echt voor Feyenoord zijn. Dat hielp ook. Er zijn een aantal meiden die zeiden: 'Feyenoord gaat starten, daar moet ik bij zijn'", geeft de manager vrouwenvoetbal aan.

"Die kwamen van andere clubs omdat ze ook echt bij Feyenoord willen voetballen. Dat is alleen maar mooi. Die hebben net even dat extra gevoel", aldus Melis, die ook bij rivaal Ajax shopte.

Zo stapten Samantha van Diemen, Manique de Vette en Justine Brandau over. "In het vrouwenvoetbal speelt dat natuurlijk minder. Die meiden hebben het Ajaxshirt gedragen en nu het Feyenoordshirt. Leuk, denk ik. Kan gewoon, vind ik", besluit Melis.

Lees meer:
0 reacties