Melis: ''Uiteindelijk willen we de Eredivisie in met Feyenoord''

Manon Melis is al drie jaar binnen Feyenoord verantwoordelijk voor het vrouwenvoetbal. De oud-speelster is coördinator van het meidenvoetbal bij de Rotterdammers en ziet dat de vrouwentak een snelle ontwikkeling doormaakt.

"Het is mooi om te zien welke stappen we al hebben gezet. Inmiddels is er een beloftenteam dat uitkomt in de beloftencompetitie voor vrouwen. Het doel is altijd geweest om gestaag te groeien en stappen te zetten. Uiteindelijk willen we de Eredivisie in", begint Melis bij Feyenoord TV. "Het gaat langzaam, maar wel zoals we verwacht hadden."

Melis ziet steeds meer doorstroming tussen de elftallen. "Het niveau gaat steeds verder omhoog. We spelen al op een aardig niveau met onze meiden. En de beloften zijn nu ook versterkt, dus ik denk dat die meiden er goed voorstaan", vervolgt Melis. "We spelen nu tegen Ajax en PSV in plaats van tegen amateurclubs. Dat is een extra stimulans voor die meiden."

"We werken in een professionele omgeving. Alle faciliteiten zijn hier natuurlijk hartstikke goed en dat kan al een boost geven", gaat Melis verder. "We willen zo hoog mogelijk eindigen, want je bent toch Feyenoord."

Lees meer:
0 reacties