Melis blij: "Zowel op als naast het veld een mooie versterking"

Manon Melis
Manon Melis Foto: © Pro Shots

Sisca Folkertsma is de nieuwste aanwinst van Feyenoord. De 26-jarige middenveldster, die ook in de verdediging uit de voeten kan, tekent in De Kuip een tweejarig contract.

De afgelopen twee jaar speelde Folkertsma in Frankrijk, bij Girondins de Bordeaux. Nu keert ze dus terug op de Nederlandse velden. De komst van Folkertsma is bijzonder voor Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal bij Feyenoord. "Dit is de eerste keer dat we een speelster hebben weten vast te leggen waarmee ikzelf in het verleden nog bij het nationale team heb samengespeeld", vertelt ze op de clubwebsite.

"Met de komst van Sisca hebben we een ervaren speelster in huis gehaald die zowel op als naast het veld een mooie versterking is", aldus Melis. Folkertsma is in de wolken met haar komst naar Rotterdam: "Omdat mijn vader een Feyenoord-supporter is draag ik ook al sinds kleins af aan de club een warm hart toe. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ik hoop met mijn ervaring de jonge speelsters te helpen in hun ontwikkeling en daarbij mijn steentje bij te dragen aan het teamproces."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
6/10
AZ W
19:30
Fortuna Sittard W
vr
6/10
Excelsior Rotterdam W
19:30
FC Twente V
vr
6/10
PEC Zwolle V
19:30
PSV V
za
7/10
Feyenoord V
14:00
Ajax V
zo
8/10
SC Heerenveen V
12:15
ADO Den Haag V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 3 9 9
2 Utrecht W 3 4 9
3 PSV V 3 9 7
4 FC Twente V 2 9 6
5 Ajax V 2 2 4
6 AZ W 3 -3 4
7 PEC Zwolle V 3 -2 3
Bekijk de hele stand