Meijerink besluit te stoppen: "Acht jaar lang genoten en gestreden"

Elise Meijerink (Telstar) in duel met Ajax-speelster Danique Noordman
Elise Meijerink (Telstar) in duel met Ajax-speelster Danique Noordman Foto: © Pro Shots

Elise Meijerink zet na komende zaterdag een punt achter haar carrière. De 28-jarige verdedigster heeft besloten om na acht jaar te stoppen met het profvoetbal, zo maakt ze bekend op Instagram.

Meijerink sloot dit seizoen aan bij Telstar. De verdedigster kwam tot dusver in negentien competitiewedstrijden in actie namens de Witte Leeuwinnen. De club uit Velsen-Zuid maakte eerder al bekend om na dit seizoen afscheid te nemen van Meijerink, die eerder lang moest revalideren. 

Via Instagram maakt de verdedigster nu dus bekend niet door te gaan in het profvoetbal. "Morgen nog één laatste keer genieten van het allerleukste spelletje, in de Grolsch Veste", schrijft Meijerink. "Acht jaar lang genoten, gewonnen, gebaald, gestreden, prachtige dingen meegemaakt en fantastische mensen leren kennen bij SC Heerenveen, KAA Gent en Telstar."

"Had het voor geen goud willen missen, maar nu is het tijd om het lichaam wat rust te gunnen en om andere leuke dingen te doen. Saluuuu", sluit ze af. Komende zaterdag komt er dus een einde aan de carrière van Meijerink, als ze met Telstar in De Grolsch Veste tegen FC Twente speelt.

Lees meer:
0 reacties