Megan Rapinoe klaagt 'The Rock' aan: "Wij hebben hier de rechten op"

Megan Rapinoe
Megan Rapinoe Foto: © Pro Shots

Oud-voetbalster Megan Rapinoe is van plan een aanklacht in te dienen tegen acteur Dwayne 'The Rock' Johnson. Dat schrijft ze op Twitter. Johnson presenteerde recentelijk het nieuwe logo van XFL, de American Football-competitie. Volgens de oud-voetbalster lijkt dit logo wel heel veel op het logo van Together XR, de organisatie van Rapinoe en haar vrouw.

Behalve voetbalster is Rapinoe ook een activiste. De Amerikaanse dwong voordat ze stopte met voetballen nog af dat de Amerikaanse voetbalsters van het nationale team evenveel betaald zouden krijgen als hun mannelijke collega's. 22 miljoen dollar werd nog afgerekend voor eerder behaalde prestaties.

Rapinoe richtte samen met haar vrouw een organisatie op. Dit om de stereotype rol van vrouwen in de samenleving aan te vallen. Nu is The Rock degene die wordt aangevallen door Rapinoe.

"Dit is awkward. Hier zorgen The Rock en de XFL alleen maar voor dat ze een reactie kunnen krijgen van ons. Ons merk, wij hebben hier de rechten op", schreef Rapinoe op Twitter. Ze vindt de X van XFL en XR te veel op elkaar lijken. Sommige Twitteraars vinden dat de Amerikaanse overtrokken reageert.

Lees meer:
0 reacties