Mead mist WK: "Uiteindelijk is het een verstandige beslissing"

Beth Mead
Beth Mead Foto: © Pro Shots

Beth Mead is er komende zomer niet bij op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. De aanvalster van Arsenal is door bondscoach Sarina Wiegman niet opgeroepen.

Mead is momenteel nog herstellende van een zware knieblessure en Wiegman wil daarmee geen risico lopen, zo gaf ze aan. De aanvalster vindt dat een 'verstandige beslissing', zo wordt ze geciteerd door The Athletic. "Sarina sprak twee of drie weken geleden met me en hoe graag we ook allebei zouden willen dat ik ga, maar ik wilde mijn beste spel spelen, en momenteel kan ik dat niet."

"Als een speelster is dat lastig. Als ik wel was opgeroepen, hadden mensen me op mijn best verwacht. Momenteel is dat niet haalbaar voor mij", aldus Mead. Wiegman heeft wel duidelijk aangegeven dat de topscorer van het afgelopen EK in haar toekomstplannen voorkomt. "Ze wil dat ik fit ben. Ze wil geen risico's nemen, omdat ik een groter risico loop om opnieuw deze blessure op te lopen."

"Ik denk dat het uiteindelijk een verstandige beslissing is", zei Mead. "Ik word nu de nummer een fan van Engeland en ik zal ze bij elke stap steunen."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
6/10
AZ W
19:30
Fortuna Sittard W
vr
6/10
Excelsior Rotterdam W
19:30
FC Twente V
vr
6/10
PEC Zwolle V
19:30
PSV V
za
7/10
Feyenoord V
14:00
Ajax V
zo
8/10
SC Heerenveen V
12:15
ADO Den Haag V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 3 9 9
2 Utrecht W 3 4 9
3 PSV V 3 9 7
4 FC Twente V 2 9 6
5 Ajax V 2 2 4
6 AZ W 3 -3 4
7 PEC Zwolle V 3 -2 3
Bekijk de hele stand