Mead houdt hoop op WK-deelname: "In mei bekijken we het opnieuw"

Beth Mead
Beth Mead Foto: © Pro Shots

Beth Mead liep eind vorig jaar een zware knieblessure op. Toch geeft de speelster van Arsenal deelname aan het WK van komende zomer nog niet op.

Bondscoach Sarina Wiegman van Engeland gaf eerder nog aan dat het toernooi in Australië en Nieuw-Zeeland te vroeg komt voor de aanvalster. "Alleen als er een wonder gebeurt en haar herstel razendsnel gaat, is er misschien nog iets mogelijk. Maar ik verwacht niet dat dit gaat gebeuren", zei Wiegman eind vorige maand.

Mead en Wiegman hebben een paar weken geleden met elkaar gesproken. "Ze was heel transparant. Als speelster, met de dingen die ik heb bereikt en heb gedaan voor Engeland, wil ze me erbij hebben. Maar Sarina wilde me er ook aan herinneren dat, tenzij ik na dit WK met pensioen wil, ik nog heel wat jaren voor Engeland kan spelen", zegt Mead in gesprek met The Telegraph.

Wat dat betreft zitten de twee op dezelfde golflengte, zo geeft de 27-jarige Engelse aan. "Mijn motivatie in mijn revalidatie is om zo dicht mogelijk bij het WK te komen. Dat geeft me een doel en het is nog steeds mijn doel. Dat heb ik Sarina voorgelegd. Het gaat hartstikke goed met mij. Ik blijf hard werken en in mei bekijken we het opnieuw. Dan valt er een beslissing", aldus de speelster van Arsenal.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
ADO Den Haag V
14:00
PEC Zwolle V
zo
1/10
FC Twente V
12:15
Feyenoord V
zo
1/10
Utrecht W
12:15
SC Heerenveen V
zo
1/10
Fortuna Sittard W
12:15
Excelsior Rotterdam W
zo
1/10
PSV V
12:15
AZ W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 2 4 6
2 Utrecht W 2 3 6
3 PSV V 2 5 4
4 AZ W 2 1 4
5 FC Twente V 1 7 3
6 Ajax V 1 2 3
7 ADO Den Haag V 1 0 1
Bekijk de hele stand