Uitslag | Ajax wint in finale TOTO KNVB Beker van Fortuna Sittard

Een duel tussen Ajax en Fortuna Sittard
Een duel tussen Ajax en Fortuna Sittard Foto: © BSR Agency

Wie pakt de TOTO KNVB Beker: Ajax of Fortuna Sittard? Die twee ploegen strijden maandagmiddag in Tilburg om de felbegeerde Dennenappel. De aftrap in het Koning Willem II Stadion is om 14:30 uur.

Voor Ajax en Fortuna is het de laatste kans op een prijs dit seizoen. Beide clubs werden vorige week uitgeschakeld in de halve finale van de Eredivisie Cup. Ajax zag FC Twente met twee punten meer de landstitel pakken, terwijl de Limburgers als vierde eindigden in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

De finale van de TOTO KNVB Beker begint maandag om 14:30 uur en staat onder leiding van arbiter Shula Shukrula. Het duel is live te zien op ESPN en live te volgen via onderstaand matchcenter.

Scoreverloop:

Ajax 3-1 Fortuna Sittard
54' 1-0 Nadine Noordam (p.)
59' 2-0 Rosa van Gool
65' 2-1 Féli Delacauw
85' 3-1 Bente Jansen

Opstelling Ajax: Van Eijk, De Klonia (87' Keijzer), Kardinaal, De Sanders, Weerden (90' Verhoeve), Noordam, Yohannes (79' Noordman), Van Gool, Grant (87' Tolhoek), Keukelaar (79' Jansen), T. Hoekstra

Opstelling Fortuna Sittard: Lemey, Van Koot, Moorrees (86' Pedersen), Knol, Tuin, Van Heeswijk (86' Huizenga), Antonsdóttir, Delacauw, Ólafsdóttir Grós, Hulst, Wullaert

Lees meer:
0 reacties