Martens zet verhoudingen op scherp: "Duitsland is geen Spanje"

Lieke Martens baalt in het duel met Spanje
Lieke Martens baalt in het duel met Spanje Foto: © BSR Agency

Lieke Martens richt het vizier op het allesbeslissende duel tegen Duitsland. In gesprek met Voetbal International vertelt ze dat geen herhaling wordt van het duel tegen Spanje.

Tegen Spanje ging Nederland met 3-0 onderuit, maar volgens Martens zegt dat niks over het duel tegen Duitsland. "Tegen Duitsland wordt het een hele andere wedstrijd. Ik denk dat wij dan meer de bal hebben en zij willen reageren. Duitsland is geen Spanje. Nu eerst herstellen en dan vol voor de kans gaan die we toch nog hebben gekregen."

Toch deelt Martens nog even haar analyse over de wedstrijd tegen de Spanjaarden. "We waren overal te laat, zij vonden steeds de vrije speelster. Dat voelt behoorlijk machteloos. Wij liepen er achteraan. Dat wil je niet, maar het gebeurde wel. Dat is hun kwaliteit. In het veld voel je het, maar je kunt er niets tegen doen. We hebben het geprobeerd, maar kregen er geen druk op. Na rust ging het beter, kom je er zelf nog een beetje uit, maar we hebben terecht verloren. Zij zijn momenteel gewoon beter."

Lees meer:
0 reacties