Martens komt met mooie woorden: "Dat is je van harte gegund"

Lieke Martens en Esmee Brugts bij Oranje
Lieke Martens en Esmee Brugts bij Oranje Foto: © Orange Pictures

Esmee Brugts werd maandagavond bij de Eredivisie Awards verkozen tot Talent van het Jaar. De 20-jarige aanvalster verdiende met haar goede spel bij PSV en in Oranje een transfer naar FC Barcelona.

Voor de speciale gelegenheid werd Lieke Martens ingeschakeld. De teamgenoot van Brugts bij Oranje sprak een mooie videoboodschap voor haar in. "Gefeliciteerd met deze mooie prijs, Talent van het Jaar. Iedereen kan gelijk zien dat jij talent hebt, dat je lekker kan voetballen. Maar je moet het maar doen op de juiste momenten. Dat heb jij zeker gedaan het afgelopen seizoen, met een heel WK afgelopen zomer."

"Ik heb daarvan genoten, ik heb van jou genoten. Daarmee heb je een hele mooie transfer naar FC Barcelona afgedwongen", zei Martens. "Dat is je van harte gegund. Ik weet zeker dat je daar een hele fijne tijd tegemoet gaat. Je mag daar lekker gaan voetballen, lekker veel leren en hopelijk mag je veel prijzen winnen daar. Op naar een hele mooie tijd, een mooie toekomst en ik blijf je zeker volgen", sloot de huidig speelster van Paris Saint-Germain de boodschap af.

Lees meer:
0 reacties