Lieke Martens over eerste ontmoeting: "Wachten in zijn appartement"

Lieke Martens en Benjamin van Leer
Lieke Martens en Benjamin van Leer Foto: © BSR Agency

Lieke Martens is inmiddels alweer een jaar getrouwd met Benjamin van Leer. De twee zijn enkele jaren samen en weten nog goed hoe de eerste ontmoeting was. Die verliep een beetje gek, zo vertelt Martens in het programma Rooijakkers Over De Vloer.

"We hadden heel weinig tijd. Om dan een moment te vinden om elkaar te zien, dat was niet zo simpel", blikt de Nederlandse aanvalster terug. Toen ze twee vrije dagen bij haar club, destijds FC Barcelona, had, vloog Martens naar Nederland. "Ik dacht: 'Ik kan wel langsgaan'. Maar ik landde om 11:00 uur of zo en meestal ben je pas rond 13:00 uur klaar op de club."

Martens moest daardoor wachten op Van Leer, die destijds ook nog voetbalde. "Aangezien ik toen best wel bekend was en mensen me een beetje herkende op straat, was hij zo lief om te zeggen: 'Wacht maar in mijn appartement'. Dus ik zat te wachten in zijn appartement, tot hij terugkwam van de training. Dat was heel gek. Ik zei ook: 'Welkom in je eigen huis'. Dat is gek, ja", zegt ze met een glimlach.

Lees meer:
0 reacties