Martens genoot van afscheid: "Heel veel emoties, mooie emoties"

Lieke Martens bij haar afscheid
Lieke Martens bij haar afscheid Foto: © BSR Agency

Lieke Martens nam vrijdagavond afscheid van de Nederlandse fans. De 31-jarige aanvalster speelde haar laatste wedstrijd als OranjeLeeuwin op Nederlandse bodem en kreeg na afloop van het treffen met Finland een prachtig afscheid.

Het was een dag vol emotie, zo vertelt Martens aan ESPN. "Heel veel emoties, mooie emoties. Spanning, die ik eigenlijk normaal niet heel erg heb. Het is een heel dubbel gevoel. Ik kijk terug op een hele mooie interlandcarrière, waar ik heel erg trots op ben. Het is voor mij persoonlijk een hele mooie dag. Ik zal deze dag nooit vergeten", zegt de Limburgse.

Martens genoot: "Super mooi dat de fans mijn naam zo schreeuwen. Ook mijn teamgenoten, de staf. Als je met 1-0 van het veld af stapt, is het gewoon goed", aldus de aanvalster. "Ik had mezelf voorgesteld om niet te veel te huilen vandaag, maar ik weet eigenlijk niet waarom. Het is heel bijzonder als het hele stadion je naam roept. Je teamgenoten, je stafleden, iedereen waarmee je heel veel hebt mogen meemaken, het is super speciaal."

Ook meerdere oud-ploeggenoten waren vrijdagavond aanwezig. "Super leuk. Ik liep Kiek (Kika van Es, red.) en Van (Vanity Lewerissa, red.) gewoon voorbij. Ik had het gewoon niet verwacht, dat ze zo op het veld zouden staan. Super speciaal, heel mooi."

Lees meer:
0 reacties