Martens bekritiseerd: "Geen schim van de voetbalster die zij ooit was"

Lieke Martens
Lieke Martens Foto: © BSR Agency

De OranjeLeeuwinnen hebben zich niet weten te kwalificeren voor de Olympische Spelen van aankomende zomer in Parijs. Nederland verloor woensdagavond in Heerenveen met 0-2 van Duitsland. Op sociale media kreeg trainer Andries Jonker veel kritiek vanwege de opstelling en zijn wisselbeleid.

Veel fans waren onder meer niet te spreken over het optreden van Lieke Martens. De aanvalster wist opnieuw geen indruk te maken in het Nederlands elftal en had veel eerder gewisseld kunnen worden door Jonker. Een aantal fans uiten hun frustraties op X over Martens. "De ster van de Oranje Leeuwinnen Martens denkt op status te kunnen voetballen én dus duels half of nog slapper in te gaan."

"Zo werkt het niet (meer). Ze kennen jou en de rest heeft stappen gemaakt, voorwaarts." Een ander schrijft: "Dat Martens elke wedstrijd wordt opgesteld is onvoorstelbaar." Weer een ander schrijft dat Martens ‘tegenwoordig niet zoveel positiefs meer doet op een voetbalveld’ en ‘geen schim is van de voetbalster die zij ooit was’.

Lees meer:
0 reacties