Mark Parsons kritisch: "We kunnen en moeten absoluut verbeteren"

Mark Parsons tijdens Cyprus - Nederland
Mark Parsons tijdens Cyprus - Nederland Foto: © Orange Pictures

Mark Parsons en Shanice van de Sanden hebben zich uitgelaten over het spel van de OranjeLeeuwinnen. Beiden constateren dat met veel nieuwe spelers er ervaring mist en de speelster nog niet helemaal op elkaar zijn ingespeeld.

"Alles kost tijd. We hebben vijf kwalificatiewedstrijden gehad, vier uit, één thuis", zo begint Parsons bij de NOS. "Een nieuwe staf, nieuwe spelers, veel uitdagingen. Wij proberen er het beste van te maken en met kleine stapjes alles blijven opbouwen, dat kost tijd."

"We kennen elkaar al heel goed op het veld, maar er komen toch wat nieuwe meiden bij die weer minuten krijgen dus dat is allemaal een beetje wennen", stelt Van de Sanden. "Tuurlijk is het allemaal nieuw en mensen vinden er wat van, maar uiteindelijk gaat het om onze groep en moeten we bij elkaar blijven. Dat het beter moet, dat weten we, maar het gaat echt wel goedkomen.

"We kunnen en moeten absoluut verbeteren", gaat Parsons verder. "En je wordt alleen maar beter door ervaring. Je wordt alleen beter door training en wedstrijden. Dat is hoe we ervoor staan."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand