Marelle Worm eerlijk: "Ik denk dat dit wel een gestolen puntje is"

Marelle Worm
Marelle Worm Foto: © Orange Pictures

Telstar pakte afgelopen zondag een punt tegen Feyenoord. Door een treffer in de 93e minuut speelden de Witte Leeuwinnen gelijk tegen de Rotterdammers. Telstar-coach Marelle Worm was er blij mee.

"Ik denk dat dit wel een gestolen puntje is. Zeker als je kijkt naar de tweede helft. We liepen aardig achter de feiten aan, Feyenoord creëerde hele goede kansen. Ze scoren niet, dan doen wij het aan de andere kant wel", zei ze na afloop voor de camera van ESPN. Worm zette het zo'n twintig minuten voor tijd om en ging aanvallend spelen.

"Ik vond ons in de eerste helft wel opbouwend op onze eigen helft, maar niet echt de diepe loopacties, of het lef om één-op-één uit te komen. Ik vond dat wel minder. In het laatste kwartier probeer je dat wel meer, dan zie je dat het lukt. Over het algemeen was het een beetje tegenvallend. Die omzetting, dat was wel durf, maar ik dacht ook: dan maar liever 2-0 eraf en anders 1-1. Dat is het risico wat je neemt. Ik hou wel van risico nemen", lacht ze.

In de eerste helft werd de 0-1 van Feyenoord nog afgekeurd. "Dat is een meevaller voor ons. Dat is het nadeel van geen VAR hebben. Ik zag van mijn kant alleen de aanvalster hands maken. Ik was blij dat het doelpunt op dat moment werd afgekeurd. Dat de grensrechter in de rust excuses heeft gemaakt bij Feyenoord, zegt wel dat 'ie goed fout zat", aldus de coach van de ploeg uit Velsen-Zuid.

Wat zijn de doelen voor het restant van dit seizoen? "We zijn heel blij met een punt. Als we zo doorgaan, dan denk ik wel dat er zeker een paar punten bijkomen. We hebben ver weg in onze ambities het linkerrijtje staan. Als we alles winnen en de concurrenten verliezen, zou het een optie kunnen zijn. Ik denk niet dat dat realistisch is, maar het kan nog steeds. Als wij nu de stijgende lijn doorzetten... Ik denk dat wij moeten focussen op ons eigen spel en daarin steeds beter moeten. En meer doelpunten maken", sluit Worm af.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
21/04
ADO Den Haag V
12:15
Feyenoord V
zo
21/04
Excelsior Rotterdam W
12:15
Fortuna Sittard W
zo
21/04
Utrecht W
12:15
FC Twente V
wo
1/05
Ajax V
18:45
PSV V
wo
1/05
Excelsior Rotterdam W
18:45
ADO Den Haag V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 19 35 52
2 Ajax V 19 36 45
3 PSV V 20 27 38
4 Fortuna Sittard W 19 20 31
5 PEC Zwolle V 20 -1 28
6 ADO Den Haag V 19 8 26
7 Utrecht W 19 -10 26
Bekijk de hele stand