Marelle Worm baalt na nederlaag: "Ik miste daadkracht, beleving ook"

Marelle Worm
Marelle Worm Foto: © BSR Agency

Telstar ging zaterdagmiddag onderuit op bezoek bij PEC Zwolle. De Witte Leeuwinnen kwamen al na vier minuten spelen op achterstand, waarna in minuut 64 de beslissende 2-0 viel.

"Van onze kant was de eerste helft niet heel goed", analyseert Telstar-coach Marelle Worm in gesprek met het Noordhollands Dagblad. "PEC speelt van nature met veel bewegende middenvelders die het ons, via diagonale looplijnen en ballen achter onze defensie, daarmee lastig maken."

Telstar ging na de snelle 1-0 wel beter voetballen, maar echt grote kansen vielen er niet te noteren. "Dat is voor onze ploeg een serieus probleem", merkt Worm op. "We maken het aanvallend de tegenstander gewoon niet lastig genoeg. En omdat die tegenstander vaak wel tot gevaarlijke mogelijkheden komt, is de kans, dat we tegen doelpunten aanlopen groot."

In de rust probeerde de coach de puntjes op de i te zetten. Het hielp echter niet. "Het stond minder goed dan voor rust. En ik miste daadkracht, beleving ook", aldus Worm, die in de rust keepster Kelly Steen moest wisselen. "Ook dat is wel het verhaal van dit seizoen. We hebben zo veel mutaties gehad door blessures en schorsingen. En vandaag was bijvoorbeeld Puck Donker er niet bij vanwege haar schorsing", baalt ze.

Lees meer:
0 reacties