Mank kritisch: "Toen zag je dat de meiden niet helemaal top waren"

Richard Mank
Richard Mank Foto: © Orange Pictures

Excelsior wist maandag vrijdag de eerste winst van het seizoen binnen te slepen. Richard Mank, trainer van de Rotterdammers, is tevreden met het vertoonde spel, maar ook de vechtlust van het team.

"Tegen PEC Zwolle kunnen we altijd lekker voetballen, het is een leuke ploeg om tegen te voetballen", zo begint Mank voor de camera bij Excelsior. "We hebben nu twee keer een zelfde soort wedstrijd gehad, twee jaar achter elkaar."

Mank weet waarom Excelsior vrijdag wist te winnen. "Collectief. Er stond nu een ploeg die met elkaar wilden vechten, voor elkaar wilden vechten en die waren er vorige week ook wel, maar toen zag je dat de meiden niet helemaal top waren. Ik moet zeggen, vandaag was de focus er wel, heel de week was al goed, dat resulteert dat in een overwinning."

"We blijven constant in wat we doen. We zeiden in de 85e minuut, het staat 1-1, laten we voor die 1-1 gaan. en wat we kunnen doen, dat zien we dan nog wel. Dat resulteert in dat je in de laatste vijf minuten twee kansen krijgt", eindigt de trainer.

Lees meer:
0 reacties