Lotje de Keijzer wijst: "We waren heel erg gebrand die wedstrijd"

FC Utrecht nam het eind april op tegen FC Twente. Bij een zege konden de Tukkers kampioen worden, maar het duel op Sportpark Zoudenbalch eindigde in 2-2. 

FC Utrecht wilde geen Enschedees feestje in eigen huis, zo weet Lotje de Keijzer nog. "We zeiden al van: 'Dat gaan we echt niet laten gebeuren'. We waren heel erg gebrand die wedstrijd. We komen 1-0 achter, maar de koppen gingen niet omlaag. We bleven gewoon voetballen. Uiteindelijk maak je dan die 1-1", blikt ze terug bij FC Utrecht TV.

De Domstedelingen kwamen vervolgens ook op voorsprong. "Dan denk je: 'Oké, we kunnen deze over de streep trekken'. In de laatste paar minuten maken zij de 2-2. Ik was heel blij dat we ze geen kampioen hebben laten worden, maar het voelde ook als een soort verlies, omdat ik wel dacht dat we gewoon hadden kunnen winnen. Maar als je van tevoren had gezegd dat we 2-2 zouden spelen tegen Twente, dan had iedereen daar denk ik voor getekend. Maar achteraf wel een soort van teleurstelling", geeft De Keijzer toe.

Lees meer:
0 reacties