Lorsheyd onthult: ''Met de KNVB een regeling voor getroffen''

Op barbara lorsheyd 611b7d3fee420
Op barbara lorsheyd 611b7d3fee420 Foto: © Orange Pictures

Barbara Lorsheyd maakte deze zomer de Olympische Spelen van dichtbij mee. De doelvrouw was onderdeel van de selectie die zich voorbereidde op het toernooi.

Lorsheyd ging ook mee naar Tokio en zat bij de eerste wedstrijd op de Spelen op de tribunes, waarna ze weer richting Nederland vertrok. De goalie van ADO Den Haag was een van de weinige speelsters in de spelersgroep van bondscoach Sarina Wiegman die het voetballen combineert met een baan.

"Door je volledig op het voetbal te richten, gaat alles beter en makkelijker. Misschien heeft er nog iemand een klein baantje, maar voor alle anderen is de focus altijd helemaal op het voetbal gericht", vertelt Lorsheyd op de website van ADO Den Haag. Tijdens de voorbereiding op de Spelen kon de doelvrouw zich wel volledig focussen op het voetbal.

"Daar is met de KNVB een regeling voor getroffen", onthult ze. Lorsheyd mocht zich al vaker melden bij de OranjeLeeuwinnen, maar de periode rondom de Spelen zal ze nooit meer vergeten: "Dat is een heel speciaal toernooi en dat maakte de voorbereiding extra mooi."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand