Lorsheyd had geen moeite met Oranje-rol: "Weet wat je moet doen"

Barbara Lorsheyd, Stefanie van der Gragt en Shanice van de Sanden tijdens een training in Sydney
Barbara Lorsheyd, Stefanie van der Gragt en Shanice van de Sanden tijdens een training in Sydney Foto: © BSR Agency

Barbara Lorsheyd staat weer op het veld bij ADO Den Haag. De doelvrouw vloog deze zomer met de OranjeLeeuwinnen mee naar het WK in Australië en Nieuw-Zeeland.

Daar was Lorsheyd reserve, waardoor ze na de eerste groepswedstrijd tegen Portugal weer naar huis moest. "Het gaat heel goed. Ik ben blij om weer lekker aan de slag te zijn. Ik heb even vakantie gehad en ga nu weer richting de competitie", vertelt de doelvrouw bij Haagse Topsport.

"Het is niet ideaal", gaat Lorsheyd verder over de verre reis. "Je moet weer even in het normale ritme komen, laten we het daarop houden. Daar heb je soms nog een beetje last van, maar het gaat goed. Het was een hele mooie ervaring. Je bent aan de andere kant van de wereld, speelt met de beste meiden van het land, alles is op het hoogste niveau."

"Je wil er alles uithalen. Er is niks mooiers dan dat", aldus de goalie, die geen moeite had met haar rol als reservespeelster. "Je weet wat je rol is, je weet wat je moet doen. Je wil de andere meiden helpen en dat doe je."

Lees meer:
0 reacties