Lorsheyd duidelijk: "ADO Den Haag staat bekend als cupfighters"

Barbara Lorsheyd in actie namens ADO Den Haag
Barbara Lorsheyd in actie namens ADO Den Haag Foto: © Orange Pictures

ADO Den Haag neemt het vrijdagavond in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker op tegen Feyenoord. Barbara Lorsheyd, captain van de club uit Den Haag, heeft zin in de start van het bekertoernooi.

"Wij willen alles eruit halen", maakt ze direct duidelijk op de clubwebsite. "ADO Den Haag staat bekend als cupfighters. Om die reden zullen we er ook alles aan doen om in de finale te komen. Zelf heb ik heel zin in weer een mooi bekeravontuur", zegt de doelvrouw, die weet dat bekerwedstrijden altijd speciaal zijn.

"Bekerwedstrijden zijn altijd mooie wedstrijden. Het brengt een andere spanning mee, waarbij je elke wedstrijd als een finale kan zien", geeft Lorsheyd, die inmiddels meer dan driehonderd wedstrijden voor ADO Den Haag achter haar naam heeft staan, aan. "Als er meiden met vragen komen over hoe ik bekerwedstrijden nu beleef of hoe het vroeger voor mij was, geef ik mijn ervaring mee en zorg ik ervoor dat als de meiden om tips vragen, ik die ook aan ze kan geven. Zodat we vrij de wedstrijd in gaan en met z'n allen kunnen strijden voor een mooi resultaat."

Volgens de keepster zijn wedstrijden tegen Feyenoord altijd apart. "Tegen Feyenoord staat strijd altijd wel voorop. Daarnaast moeten wij voor onszelf de lat wel hoog leggen, er alles uit halen en elke minuut van de wedstrijd scherp blijven. We hebben in de competitie een goede reeks neergezet de laatste wedstrijden en die willen we in de beker doorzetten", aldus Lorsheyd. De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Feyenoord begint vrijdagavond om 20:00 uur.

Lees meer:
0 reacties