Lore Jacobs enthousiast: "Als jong meisje droom je van zo’n transfer"

Lore Jacobs
Lore Jacobs Foto: © BSR Agency

Lore Jacobs verhuist deze zomer van RSC Anderlecht naar PSV. De jonge aanvalster, die als nummer tien of nummer negen uit de voeten kan, zal in Eindhoven nog wel even moeten wennen.

"Ik ken niemand persoonlijk bij PSV, maar stond wel al tussen de lijnen tegen een rist toekomstige ploeggenotes tijdens de interland op het EK U19 tegen Nederland", vertelt Jacobs aan Het Nieuwsblad. "Ik ben nog jong, maar deed toch al wat ervaring op bij Anderlecht. De Nederlandse competitie staat bekend als fysiek en dat past bij mijn speelstijl."

De Belgische aanvalster zal haar intrek nemen in een 'bed & breakfast in Eindhoven'. "Waar twaalf speelsters van de club samen verblijven. Het is wel de bedoeling dat ik tijdens het weekend na onze match even terug naar Denderhoutem ga. Eindhoven ligt niet ver weg en aan supporters zal het me niet ontbreken. Ik kreeg al veel berichtjes van vrienden die zeggen dat ze trots op me zijn. Als jong meisje droom je van zo’n transfer. Nu moet ik me in de arm knijpen om te beseffen dat het realiteit is", aldus Jacobs.

Lees meer:
0 reacties