Lore Jacobs ambitieus: "Prijzen pakken is voor PSV ook een doel"

Lore Jacobs is vanaf komende zomer speelster van PSV. De 19-jarige aanvalster besloot RSC Anderlecht in te ruilen voor de Eindhovense ploeg. Het is een keuze waar ze compleet van overtuigd is. 

"Natuurlijk ga je daar ook over praten met je ouders, met je beste vrienden. Je maakt die keuze zeker niet alleen, maar de knoop doorhakken doe je wel alleen", zo vertelt de Belgische in een item van PSV TV. "Ik heb het ook gedaan. Ik ben er zeker van overtuigd dat het de juiste keuze is."

Wat Jacobs kan toevoegen aan dit PSV? "Tussen de lijntjes spelen, de bal bijhouden. En ik hoop natuurlijk ook een paar goals te maken. Een paar? Veel paar, haha", lacht de spits, die goed weet wat haar doelen zijn in Eindhoven. "Ik wil natuurlijk met PSV prijzen pakken. Ik hoop zo hoog mogelijk te eindigen op de ranglijst en binnen een jaar of twee jaar Champions League te spelen. En dan doorgroeien naar iets hogers."

"Wanneer mijn periode bij PSV geslaagd is? Als ik volgend jaar veel minuten mag maken en natuurlijk veel kan bijdragen aan het team. Als we zo hoog mogelijk eindigen. Natuurlijk horen daar prijzen bij. Prijzen pakken is voor PSV ook een doel en voor mijzelf ook", weet Jacobs.

Lees meer:
0 reacties