Lof voor ADO-directeur: "Staat haar vrouwtje in de voetbalwereld"

Het logo van ADO Den Haag op het stadion
Het logo van ADO Den Haag op het stadion Foto: © Pro Shots

ADO Den Haag heeft Natascha Van Grinsven-Admiraal aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Ze komt over van Telstar en is, na Laura van Leeuwen bij MVV, de tweede vrouwelijke algemeen directeur in het betaalde voetbal.

Steef Hammerstein, voormalig commercieel directeur van Telstar en twee jaar collega van Van Grinsven-Admiraal, is vol lof over de nieuwe ADO-directeur. "Ze staat haar vrouwtje in de voetbalwereld. Ze kan hard zijn, maar heeft ook haar menselijke kant. Ze is van het snel doelen behalen en is zeker op commercieel vlak sterk", zegt Hammerstein in het Algemeen Dagblad.

Van Grinsven-Admiraal is ambitieus. De afgelopen jaren werkte ze als gymleraar, was ze actief voor een marketingbureau en werkte ze voor de KNVB. In 2018 kwam ze als commercieel manager bij Telstar terecht. "Ik kreeg een hele stapel cv’s op mijn bureau maar ik heb alleen die van haar bekeken. Ik was snel overtuigd. Al zei ik wel meteen: Natascha is geen blijver, daar is ze te ambitieus voor", aldus Hammerstein.

Pieter de Waard, de algemeen directeur van Telstar, werkte in totaal vijf jaar met haar samen. "Natascha gaat niets uit de weg. Als er wrijving is, zorgt zij dat er glans ontstaat. Ik noem haar een bruggenbouwer, een beroepsbestuurder. En voetbal is haar grote passie. Ze is een zeer sterke vrouw, die zich de pis niet lauw laat maken. Ik denk dat als ze straks honderd dagen het bewind bij ADO voert, iedereen bij de club denkt: dit hadden we tien jaar eerder moeten doen", is De Waard, die ook vertrekt bij Telstar, lovend.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand