LMTT Pro Edtion beleeft 16 juni haar derde editie bij WSC Waalwijk

LMTT Pro Edtion beleeft 16 juni haar derde editie bij WSC Waalwijk
LMTT Pro Edtion beleeft 16 juni haar derde editie bij WSC Waalwijk Foto: © LMTT Pro Edition

Op 15 en 16 juni is het bij WSC Waalwijk weer tijd voor het Langstraat Meiden Top Toernooi. Op 17 juni is er het traditionele meidentoernooi voor de meiden van WSC Waalwijk. Een toernooi waarin de lijn van MO9 tot en met MO20 in actie gaat komen.

Een dag later gaat de top van het meidenvoetbal in de Benelux in drie categorieën strijden om de prijzen tijdens het LMTT Pro Edition toernooi. “We spelen in drie categorieën om de prijzen, we hebben weer enkele Beloftenteams binnen de poorten en daarnaast de grootste talenten in de MO16 en MO14 leeftijd”, aldus Stijn Sleeuwenhoek van de organisatie. "Ook kiezen we de beste speelster en keepster van elke categorie."

Deze Pro Edition hebben we mooie clubs als Sparta, AZ, De Graafschap/MVVA en SC Heerenveen op ons affiche. “Veel clubs zitten net in de eerste rustperiode van de voorbereiding dat heeft ons wat mooie deelnemers gescheeld, maar we zijn trots op ons deelnemersveld." Naast de BVO’s hebben we veel regionale selecties en de deelname van West Flames/Club YLA (Club Brugge). "Wij willen graag het beste meidenvoetbal laten zien op ons toernooi. 22 teams gaan aantreden met daarbij ook nog een regionale inbreng. Na 3 maanden hard trainen komt er in de categorie MO14 een Regioteam uit de Langstraat in actie."

“We hebben een selectie gemaakt van speelsters uit de regio”, verduidelijkt Sleeuwenhoek, coördinator van de selectie. “De meiden zijn gedreven om zich te meten met de top van Nederland. Voor die meiden een prachtige ervaring.” Op 16 juni kan iedereen die van top meidenvoetbal houdt vanaf 9.15 uur terecht om te genieten van het LMTT Pro Edition toernooi. “WSC zet het meidenvoetbal weer positief op de kaart”, volgens een enthousiaste Sleeuwenhoek.

Lees meer:
0 reacties